Akjas Impa

MH, BH, UHP, Korad, AK 1
1:a p Lydn 2, Godk Lägre sök, Godk Lägre Skydd
BHP/IPO 3, Väktarhund

(Markalléns Nemo - Akjas Emma)
f 2002  -  † 2010

Impa kom till oss som 2-åring, då hon blev skiljsmässohund. Energisk syster till Isak. Anders tävlade både IPO och svenskbruks med henne och hon jobbade också som tjänstehund. Impa fick pga ryggskada sluta efter lång och trogen tjänst både på tävlingsbanan och på jobbet i juli 2010.

 

 

Irma vom Antigua

Väktarhund, uppfl t Lägre klass, BHP3

(Dallas v Geefacker - Vina v Karthago)
f 1996  -  † 2004

Med Irma var man aldrig rädd! Hon var Anders förra tjänstehund, som p g a ryggskada fick sluta efter trogen tjänst på jobbet och en del tävlande, i januari -04.

 

 

Triumphs Lando

Kar prov
(Xandro v Dänischen Hof - Triumphs Dee-Dee)
f 1998 - † 2002

En stor och härlig hund, som inte hann med mer än en start på tävlingsbanan p g a pålagringar i haslederna. Lando var Adams bästa kompis, men blev tyvärr inte äldre än fyra år.

 

 

Bricards Themis

Kar prov, UHP, Godk Lägre sph, 3 x CERT, CACIB
(Folemarkens Arras - Observants Jolanda)
f 1996 - † 2008

Themis gjorde fint ifrån sig i utställningsringen, men att jobba självständigt i spårskogen var inte hennes starka sida. Däremot fungerade hon fint på lydnadsplanen. Lämnade en kull (D-kullen) hos Kennel Bricard. Tillbringade senare delen av sitt liv som pigg pensionär hos Annikas bror med familj i Sundsvall.

 

 

Skamandros Action (Exet)

Väktarhund, 1:a p Lydn 1
(Satan v Gafieger Hof - Serejenas Atene)
f 1992 - † 2001

En omplacering som blev Anders första hund och också första tjänstehund. På tävlingsbanan blev det en start i lydnadsettan. Levde sina sista år hos familjen Berg i Forshaga.

 

 

Bricards Rufus

BoK-prov, Korad, 1:a p Lydn 1, Godk Lägre sph, V
(Valand v Kirschental - Bricards Irra)
f 1989 - † 1998

Annikas första schäfer och egna hund. Testade spår, lydnadsklass och drag m m med Rufus. Bra storlek och sprang som en avlöning i skidspåret! Drog också Andrea i pulkan när hon var liten. Rufus blev nio år.

Tillbaka